U trendu

Ibanjes: Došao sam da osvajam trofeje

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je danas predstavio novo pojačanje, Argentinca Luisa Ibanjesa, koji je istakao veliko zadovoljstvo što je potpisao za beogradsku ekipu.

„Sretan sam što sam ovde. Došao sam da osvojim šampionsku titulu. Gledao sam dosta kakvu atmosferu prave navijači, zaista je vrhunska, kao i na košarci. Na treneru je da odluči da li ću igrati u prvom meču. Ja mislim da sam spreman za duel“, rekao je Ibanjes novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Ibanjes u Zvezdu dolazi iz Dinama iz Zagreba, a sa crveno-belima je potpisao trogodišnji ugovor. On će u novom klubu nositi dres sa broj 88.

Pregovori između Ibanjesa i Crvene zvezde trajali su više od tri nedelja, a Argentinac je rekao da su se pregovori odužili, jer je došlo do „tehničkih problema“.

On je rekao da su ga saigrači dobro prihvatili i dodao da ga ne plaše pretnje navijačke grupe Dinama, koji su mu poručili da se ne vraća u Zagreb.

„To je moj posao. Kao što sam Dinamu dao sve od sebe, tako ću i Zvezdi dati sve od sebe“, kazao je on.

Ibanjes je prvi fudbaler koji je posle Roberta Prosinečkog došao u Zvezdu iz Dinama.

On je rekao da se ne može porediti da sa legendarnim hrvatskim fudbalerom i dodao da se nada da će naspram njega biti „mala zvezda“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.