U trendu

Ibanjes: Mnogo mi je žao, dali smo sve od sebe

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjes rekao je da mu je teško pala eliminacija od Ludogoreca i da mu je mnogo žao jer je ekipa dala sve od sebe.

„Teško mi je pao ovaj poraz. Borili smo se. Dali smo sve od sebe, ali presudilo je njihovo iskustvo. Mnogo mi je žao“, rekao je Ibanjes novinarima posle utakmice.

Zvezda je eliminisana od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Obe utakmice završene su 2:2, ali je bugarski klub bio bolji u produžecima revanša, u kojima je dao dva gola.

Ibanjes je rekao da mu je krivo zbog crvenog kartona Gelora Kange u poluvremenu. Kako je rekao, Zvezda bi bila u velikoj prednosti da je do kraja utakmice imala igrača više.

„Nisam video tačno šta je bilo, ali šteta svakako. Mogli smo da imamo igrača više“, rekao je Ibanjes.

On je naveo da mu je bila čudna situacija kod trećeg gola Ludogoreca, koji je Vanderson Farijas postigao nakon što je verovatno bio u ofsajdu.

„Čudno mi je bilo da je toliko brži od mene. Kažu da je bio ofsajd, ali šta da radimo kad ga sudija nije svirao“, kazao je Ibanjes.

Crveno-beli će igrati baraž za Ligu Evropa, a Ibanjes je rekao da je „tu“ do kraja kvalifikacija.

„Tu sam do kraja kvalifikacija, a videćemo šta će biti posle“, rekao je argentinski levi bek.

Njegov saigrač Aleksandar Katai rekao je da žali zbog crvenog kartona Kange.

„Šteta zbog crvenog kartona. Uspeli smo da se vratimo u drugom poluvremenu, a pitanje je šta bi bilo da smo ostali sa igračem više. Stvarno ne znam šta bih više mogao da kažem“, rekao je Katai.

Kada je reč o njegovom ostanku u Zvezdi, kratko je kazao: „Videćemo šta će biti“.

Zvezda će u petak na žrebu u Nionu dobiti protivnika u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.