U trendu

Ibanjez: Želim u Ligu šampiona, ali i Liga Evrope je uspeh

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez izjavio je danas da ima veliku želju da se sa crveno-belima plasira u Ligu šampiona, ali da pre toga mora da osvoji šampionsku titulu u Srbiji.

„Mislimo samo na prvo prolećno kolo. Znamo koliko je derbi bitna utakmica, to je naš najveći rival i najveća utakmica koju imamo u prvenstvu, ali idemo korak po korak. Sada moramo da mislimo samo na Mladost. Što se tiče leta, nadam se da ćemo biti prvaci države i da ćemo uspeti da se kvalifikujemo u Ligu šampiona“, rekao je Ibranjez za klupski sajt sa pripremama na Kipru.

Argentinski levi bek igrao je dva puta Ligu šampiona sa zagrebačkim Dinamom i zna da neće biti lako proći tri runde kvalifikacija.

„Protivnici su jako teški i biće teško stići do najjačeg takmičenja koje postoji u fudbalu. Daćemo sve od sebe, a biću zadovoljan i ako uđemo u grupe Lige Evrope“, ističe Ibanjez.

Ibanjez je osvrnuo i na poslednje pojačanje Brazilca Edsona da Silvu, za kojeg kaže da ima problem u komunikaciji.

„Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi da mu pomognemo. Nadam se da će se što pre uklopiti kako bi i on nama pomogao na terenu“, naveo je on i dodao da se letos brzo uklopio jer tih problema.

„Momci su me lepo prihvatili. Nisam očekivao da će biti tako dobro i da ćemo napraviti tako dobru atmosferu u svlačionici, pogotovo zbog finansijske situacije koja nas je pogodila“, zaključio je Ibanjez.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar