U trendu

Ibra se oprostio od Švedske: Nećemo naći novog Zlatana

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović oprostio se od reprezentacije svoje zemlje, a njegovi saigrači i selektor žale što je to učinio praćen lošim rezultatima.

„Nadao sam se da će imati lepši kraj u reprezentaciji. Mislim da nećemo naći novog Zlatana. On je poseban, jedinstven“, rekao je selektor Erik Hamren posle poraza od Belgije i eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Švedska je na kontinentalnom šampionatu u Francuskoj završila takmičenje u grupnoj fazi sa samo jednim bodom, a Ibrahimović nije uspeo da postigne pogodak. Ibrahimović je reprezentativni dres nosio 15 godina, a na 116 utakmica dao je 62 gola.

Poslednju utakmicu protiv Belgije završio je neslavno, bez gola, a njegova ekipa je izgubila 1:0 i oprostila se od Evropskog prvenstva.

Navijači Belgije pevali su mu „Dovidjenja Ibrahimoviću“, uz melodiju pesme „go west“ od Pet šop bojsa.

Ipak, belgijski reprezentativac Eden Azar, rekao je da je Ibrahimović uradio mnogo toga tokom karijere i da je „mogao još da pruži“ svom nacionalnom timu.

„Mislim da će, ipak, još mnogo toga pružiti klupskom fudbalu“, dodao je Azar.

Ibrahimović je do prošle sezone nastupao za Pari Sen Žermen, a još je nepoznato gde će nastaviti karijeru. Očekuje se da pojača Mančester junated, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar