U trendu

Ibrahimović: Izgubili smo zbog loše taktike

Fudbaler Pari Sen Žeremena Zlatan Ibrahimović rekao je da je njegova ekipa zbog loše taktike izgubila od Mančester sitija u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Fudbaleri Pari Sen Žermena nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Lige šampiona, pošto su sinoć u revanšu u Engleskoj izgubili od Mančester sitija sa 0:1. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Parizu bilo je nerešeno 2:2.

Jedini gol na utakmici postigao je Kevin De Brujne u 76. minutu pa se Siti prvi put u klupskoj istoriji plasirao u polufinale Lige šampiona.

Ibrahimović je ocenio da je njegova ekipa bolja od Sitija, ali da je izgubila zbog loše taktike.

„U prvom poluvremenu smo igrali drugačije, novim sistemom i šta se dogodilo, dogodilo se. Da je to prošlo dobro, niko ne bi ništa rekao, a sada će ljudi reći da smo prepustili utakmicu. U drugom poluvremenu smo bili bolji, kada smo se vratiti našoj normalnoj taktici, ali prepustili smo dve utakmice“, rekao je Ibrahimović, preneo je danas Eurosport.

„Mislim da smo bili bolji, ali izgubili smo u revanšu, a u prvoj utakmici bilo je 2:2, pa želim sve najbolje Mančester sitiju“, dodao je švedski reprezentativac.

Pari Sen Žermen je prošlog meseca osvojio četvrtu uzastopnu titulu u francuskom prvenstvu, igra u finalu Kupa i Liga kupa i pokušće drugu sezonu uzastopno da osvoji „triplu krunu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.