U trendu

Ibrahimović presrećan zbog osvojenog trofeja s Mančesterom

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je „super srećan“ što je na svojoj prvoj zvaničnoj utakmici za engleski klub osvojio trofej i izrazio nadu da će ih osvojiti još mnogo.

„Osećaj je zaista lep. Prva zvanična utakmica, igrali smo za trofej i uspeli smo da pobedimo. Ovo je moj 31. trofej. Super srećan sam. Nadam da ću u Mančesteru osvojiti još mnogo trofeja“, rekao je Ibrahimović.

Mančester junajted osvojio je prvi trofej ove sezone, pošto je danas na Vembliju pobedio šampiona Engleske Lester sa 2:1 u engleskom Komjuniti šildu, a odlučujuči pogodak postigao je Ibrahimović u 83. minutu.

„Bila je teška utakmica. Igrali smo protiv veoma dobrog tima. Bili su izuzetno čvrsti. Verujem da će nešto veliko će proizići iz mog novog kluba, jer smo novu sezonu počeli osvajanjem trofeja“, kazao je Ibrahimović.

On je kazao da se oseća „veoma dobro“ u Mančesteru.

„Tim je fantastičan. Imam dobre saigrače i imamo zaista dobru atmosferu. Trener je spreman na sve kako bismo pobedjivali. Ovo je verovatno najveći klub u kom sam igrao. Jedini s kojim mogu da ga uporedim je Milan“, rekao je Ibrahimović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.