U trendu

Isrpljeni smo, ali se naš cilj zna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa iscrpljena i fizički i psihički posle pobede nad Himskijem u Evroligi, ali da u predstojećoj utakmici protiv Krke u Jadranskoj ligi želi da dođe do novih bodova.

„Očekuje nas vrlo teška utakmica, protiv motivisanog protivnika, koji je imao dovoljno vremena da se pripremi za ovaj meč, i koji je pokazao da može da pobedi i najbolje ekipe u regionalnoj ligi. Mi smo potrošeni i fizički i psihički, u žestokom smo ritmu, ali naš cilj se zna, i znamo da moramo da odigramo dobro protiv vrlo iskusne i dobr ekipe, kako bi došli do novih bodova“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-beli su u nedelju u jutarnjim časovima autobusom otputovali u Sloveniju, gde ih očekuje još jedna u nizu teških utakmica u seriji gostovanja u regionalnom takmičenju.

Košarkaš Zvezde Nikola Rebić je kazao da ekipa nema pravo na grešku u Jadranskoj ligi i dodao da tim na utakmici protiv Krke mora da odigra angažovano.

„Posle pobede nad Himkijem, sledi nam izuzetno teško gostovanje ekipi Krke, koja je vrlo neugodna na svom parketu, u šta su se uverile mnoge ekipe. Pokazali su da mogu da pobede i evroligaške timove na svom terenu. Mi nemamo pravo na kiks u Jadranskoj ligi, i svaki meč odigraćemo kao da je finale, maksimalno angažovano, Samo tako možemo da pobedimo u Sloveniji“, rekao je Rebić.

Crvena zvezda se nalazi na deobi drugog mesta u Jadranskoj ligi sa devet pobeda i tri poraza, dok je Krka sedma sa skorom 6/6.

Utakmica 13. kola Jadranske lige između Krke i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 u Novom Mestu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar