U trendu

Ivančević: Protiv Mladosti iskoristiti i najmanju šansu

NOVI PAZAR, 6. novembra 2015. (Beta) – Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je danas da će njegovi fudbaleri morati da iskoriste i najmanju šansu da bi pobedili Mladost u 17. kolu Super lige Srbije.

„Sutra nas čeka vraški težak posao, ali nemamo mnogo izbora. Pobedom bi zadržali dobre šanse da budemo u osam najboljih, a u slučaju poraza, o kojem ne razmišljamo, to bi bilo teško izvodljivo“, rekao je Ivančević novinarima na Gradskom stadionu.

„Ne sumnjam da će se igrači založiti od prvog minuta, pa uz pomoć publike, koju očekujem u većem broju, moramo biti spremni da iskoristimo i najmanju šansu“, dodao je trener Pazaraca.

Lučanska Mladost zauzima deveto mesto u elitnom takmičenju sa 20 bodova, koliko ima i desetoplasirani Novi Pazar.

„Disciplinovani su, odlični na strani i u svakom momentu znaju šta hoće. Imaju dobrog i iskusnog trenera Nenada Milovanovića. Posebnu pažnju treba posvetiti Saši Jovanoviću, talentovan je, brz, igra sa obe noge i zna da postigne gol. Iako imamo problema u odbrani, verujem da ćemo naći rešenje za kontre Lučanaca“, kazao je Ivančević.

On neće moći da računa na kažnjenog Miloša Tintora, kao i povređenje Radoša Protića, Ivana Todorovića, Marka Đalovića i Stefana Aškovskog.

„Nemamo petoricu standardnih, pod znakom pitanja su Siniša Stevanović i Jovan Damjanović. Plaćamo danak nekim promašajima s početka prvenstva, povrede nisu slučajnost, nego neminovnost. Svakako ćemo imati u postavi četvoricu u poslednjoj liniji, ovo ostalo ‘spakovaćemo’ kako je najbolje za tim“, istakao je Ivančević.

Trener Pazaraca je priznao da mu je potrebno još neko vreme za ocenu mogućnosti tima, ali i da je evidentno da nedostaju igrači koji donose prevagu na sredini terena.

„Ipak, da ne verujem u sve ovo, ne bih ni dolazio. Imam uveravanja da će se puno toga promeniti u pozitivnom smislu. Treba vremena i strpljenja, ali ubeđan sam da ćemo napraviti dobre stvari“, dodao je Ivančević.

Utakmica između Novog Pazara i Mladosti igraće se u subotu od 13.00 na Gradskom stadionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar