U trendu

Izborna Skupština Partizana do 24. juna

Izborna Skupština Fudbalskog kluba Partizan održaće se najkasnije do 24. juna, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS) posle današnjeg sastanka na kom su se sastali kandidati za predsednika tog kluba Nenad Bjeković i Ivan Ćurković.

Posle tročasovnog sastanka u Kući fudbala u Staroj Pazovi, kojim su presdavali predsednik FSS Slaviša Kokeza i počasni predsednik Tomislav Karadžić, zaključeno je da se u Partizanu formira radna grupa koja bi u narednim danima pripremila sve za održavanje Skupštine.

„Svi učesnici sastanka pokazali su visok stepen odgovornosti i razumevanja za sva pitanja, kao i želju da se situacija i atmosfera u Partizanu promeni na bolje, čime bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba“, navodi se u saopštenju FSS.

U sastav radne grupe predloženi su Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević.

Na sastaku je takodje dogovoreno da u svojstvu kopredsednika, radnu grupu do sednice Skupštine vode Mile Jovičić i Nenad Bjeković.

Prethodna Izborna Skupština Partizana prekinuta je pre devet dana posle mnogo svadja i uvreda sukobljenih strana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar