U trendu

Janjić: Rasterećeno na Zvezdu, možemo mnogo da dobijemo

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić izjavio je da njegova ekipa bez prevelikog pritiska dočekuje utakmicu protiv Crvene zvezde u Superligi, iako se nalazi na liderskom mestu na tabeli.

Tim iz Ivanjice je posle šest kola na čelu prvenstva sa 15 bodova, jednim više od Crvene zvezde kojoj gostuje predstojećeg vikenda.

„Potpuno rasterećeno idemo na megdan u Beograd. Ovo je meč u kojem možemo mnogo da dobijemo, a ništa posebno da izgubimo. Po tradiciji uvek smo dobre partije pružali protiv crveno-belih i ubeđen sam da ćemo biti „tvrd orah“ velikom favoritu“, kazao je Janjić Tanjugu.

Žestok otpor Zvezdi najavljuje i kapiten Milovan Milović, a njegov saigrač Marko Docić navodi da su mečevi protiv Beograđana uvek bili najbolji, ali i najlakši jer nema šta da se izgubi.

„Svako od nas dobije inspiraciju kada se čuje huk sa ispunjenih tribina stadiona Rajko Mitić. Za ovaj duel spremamo se kao za svaku drugu utakmicu, ali u nama tinja nada da možemo da iznenadimo protivnika“, kazao je Docić Tanjugu.

Dva kluba su do sada odigrali 17 utakmica, Crvena zvezda je trijumfovala 11 puta, Javor pet, dok je jedan susret završen nerešenim rezultatom.

Utakmica sedmog kola Superlige između Crvene zvezde i Javora igra se u nedelju od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar