U trendu

Janković i Jovanovski porazima otvorile sezonu

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Brizbejnu, pošto je u noći izmedju nedelje i ponedeljka izgbubila od Italijanke Roberte Vinči sa 1:2, po setovima 6:3, 2:6 i 4:6.

Jankovićeva je u prvom setu čak tri puta oduzela servis protivnici, što je joj je bilo više nego dovoljno da posle pola sata igre povede sa 1:0.

Italijanka je, medjutim, u drugom setu napravila dva brejka ne dozvolivši srpskoj teniserki nijedan, pa je izjednačila na 1:1 u setovima. U trećem, odlučujućem setu, Roberti Vinči bio je dovoljan samo jedan brejk za trijumf i plasman u naredno kolo.

U osmini finala turnira u Brizbejnu Roberta Vični će igrati protiv Slovakinje Domenike Cibulkove, koja je u prvom kolu bila bolja od Janine Vikmajer iz Belgije.

Loš start nove godine, pored Jelene Janković, imala je i Bojana Jovanovski, koja nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u kineskom Šendženu.

Jovanovski je na startu tog turnira poražena od Nemice Ane-Lene Friedsam sa 0:2, po setovima 0:6 i 3:6, za samo 56 minuta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar