U trendu

Javno izvinjenje Nika Kirjosa: „To što sam rekao je bilo u afektu“

Javnost je zabavio komentar koji je, navodno u afektu, australijski teniser Nik Kirjos tokom meča na turniru Masters serije u Montrealu, uputio Švajcarcu Stenu Vavrinki.

„Kokinakis je spavao sa tvojom devojkom. Žao mi je što to moram da ti kažem, drugar“, rekao je Kirjos Vavrinki, a pretpostavlja se da se u komentaru radi o hrvatskoj teniserki Doni Vekić.

Vavrinka se na događaj osvrnuo tokom pres konferencije rekavši da su se on i Kirjos sreli u svlačionici, ali da će detalje zadržati za sebe, a dodao je i to da se nada da će ATP kazniti Australijanca zbog neumesnog komentara.  A nakon još nekoliko kritika koje je Vavrinka uputio Kirjosu preko društvenih mreža, sada se oglasio i Kirjos.

On je na svojim profilima na Tviteru i na Fejsbuku uputio javno izvinjenje Vavrinki.

„Koristim ovu priliku da se izvinim za komentar koji sam uputio tokom meča protiv Vavrinke. To što sam rekao bilo je u afektu, ali je svejedno neprihvatljivo je. Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke i žalim zbog onoga što se dogodilo.“

ATP je vrlo brzo reagovao i najavio novčanu kaznu za Kirjosa. Još se ne zna o kojem je tačno iznosu reč, prenose svetski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.