U trendu

Jelena Janković: Mislili su da imam rak!

Naša teniserka Jelena Janković ispričala je šta joj se sve dogodilo u prethodnom periodu i koliko se mučila sa zdravljem.

„Povredila sam jedan mišić kod ramena, koji je povezan sa leđima. Bolelo me je i kada dišem, nisam mogla ništa da radim, samo sam ležala“, počela je priču Jelena.

„Nikada, ali nikada ne podižem teške stvari, međutim… Stigle su neke ‘Filine’ torbe u kojima je bila oprema, a ja sam bila sama i morala sam da ih iznesem, jer se ta prostorija zatvarala. I tako sam krenula da dižem torbe na kolica. Podigla sam oko četiri-pet torbi, svaka od njih imala je po 25 kilograma, a onda sam, kada sam cimnula ruku, osetila da se nešto poremetilo u ramenu“, objasnila je Spkinja, koja živi u San Dijegu.

„Nisam mogla da dišem, da spavam. Otišla sam na preglede posle kojih su mi doktori rekli: ‘Da si malo jače povukla te torbe, sada bi morala da ideš na operaciju’. Uradila sam različita ispitivanja, a lekari su na žlezdi na vratu primetili cistu. Posle prvih analiza posumnjali su da imam rak, pa su odlučili da obave dodatne. Neke igle su mi bušili po vratu, kako bi uzeli uzorak“, ispričala je Džej-Džej u dahu i dodala:

„Bilo je to deset dana pakla za mene. Hvala Bogu, stigli su negativni rezultati. Imala sam jedan zahvat na kojem su mi odstranili svo to tkivo za koje se sumnjalo da nije zdravo, tako da sam sada dobro. Ali, baš sam se namučila, pre svega psihički“, prenose beogradski mediji ispovest Jelene Janković, koja bi uskoro trebalo da se vrati u akciju.

Problemi sa zdravljem spustili su je na 23. mesto WTA liste, a ona će u periodu koji dolazi igrati i singl, a na Rolan Garosu i miks. Sve zbog Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru.

„Sa Nenadom Zimonjićem jedva čekam da stanem na teren. Samo je bitno da nas dvoje budemo zdravi i sve je moguće. Tada ni medalja nije daleko“, poručila je optimistična, Jelena Janković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar