U trendu

Jovanović: Očekivao sam veću podršku, mi smo svetski šampioni

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević rekao je da je ekipa ostvarila dobar rezultat protiv Norveške (2:0) u prvom meču baraža za Evropsko prvenstvo, ali upozorio da još ništa nije gotovo.

Srpski fudbaleri slavili su sinoć u Beogradu pogotkom Uroša Đurđevića i autogolom Kristofera Haralsajda i došli blizu plasmana na šampionat u Poljskoj 2017. godine.

„Zadovoljan sam zbog gola, ali važnije je sto smo slavili. Bilo je malo prilika na obe strane, ali ostvarili smo cilj. U revanšu očekujem taktički još težu utakmicu“, rekao je Đurđević sinoć novinarima posle utakmice.

Njegov saigrač Vukašin Jovanović priznao je da utakmica nije bila kvalitetna, kao i da je pobeda najvažnija, ali i da je očekivao veći odziv publike nego 7.000 gledalaca na stadionu Partizana.

„Iskreno, očekivao sam veću podršku navijača, ovo je grad od dva i po miliona ljudi, a mi smo svetski i evropski sampioni. Hvala svima koji su došli i pružili nam sjajnu podršku“, poručio je Jovanović.

Defanzivac Zenita dodaje da je njegov tim pokazao kako se bori za državni grb.

„Pobeda od dva gola razlike i bez primljenog gola nas zadovoljava, ali znamo kakav nas posao čeka u Norveskoj. Bitno je da se plasiramo na EURO i u revanšu moramo da odigramo zrelo“, zaključio je Jovanović.

Revanš utakmica između Norveške i Srbije igra se u utorak u Dramenu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.