U trendu

Jovanović: Ovo mi je najbitniji gol u karijeri

Fudbaler Partizana Marko Jovanović rekao je večeras da mu postignuti gol u finalu protiv Javora jedan od najdražih u karijeri i dodao da je osvajanje trofeja u Kupu Srbije delimično spaslo sezonu.

„Postigao sam (svojevremeno) protiv BSK iz Borče gol koji je bio bitan za titulu, ali mislim da mi ovaj ipak više znači. Donekle smo spasili sezonu ovim Kupom. Nije bilo realno da osvojimo prvenstvo, jer je Zvezda dosta odmakla i ja im čestitam na tome. Važno je da smo osvojili Kup Srbije“, rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana osvojili su večeras Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

„Mnogo smo se trudili i dali smo sve od sebe u prethodnom periodu. Smogli smo snage i osvojili Kup bez primljenog gola, što je veliki poduhvat. Zahvalio bih navijačima na sjajnoj podršci i Gornjem Milanovcu koji je pokazao da i drugi gradovi u Srbiji osim Beograda mogu da organizuju bitne utakmice“, kazao je Jovanović.

Strelac drugog gola za Partizan Dušan Vlahović ocenio je da je želja crno-belih za osvajanje trofeja odlučila pobednika duela.

„Bila je ovo prava muška utakmicaa i pravo finale. Videlo se da se borilo za trofej. Naša velika želja je presudila. Igrali smo kao jedan i došli do kupa bez primljenog gola“, kazao je on.

Vezni fudbaler crno-belih Marko Golubović presrećan je zbog osvojenog trofeja u debitantskoj sezoni u Partizanu.

„Presrećan sam. Moja prva sezona i moj prvi trofej u Partizanu. Bila je teška utakmica, težak protivnik i težak teren. Ali uspeli smo na kraju“, kazao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.