U trendu

Katai: Gol protiv Olimpijakosa jedan od najdražih u karijeri

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai, posle remija sa Olimpijakosom (2:2) u prijateljskoj utakmici, rekao da su crveno-beli pokazali da mogu da se nose sa jakim evropskim imenima i poručio da mu je gol nekadašnjem klubu jedan od najdražih u karijeri.

„Mislim da smo odigrali dobru utakmicu u slavljeničkoj atmosferi. Pokazali smo da, uprkos nešto lošijim rezultatima u završnici prvenstva, možemo da se nosimo sa evropskim ekipama, jer smo odigrali egal utakmicu sa Olimpijakosom. Svakako da mi je ovo jedan od lepših i najdražih golova do sada“, rekao je Katai za klupski sajt.

Katai je na jučerašnjem meču na stadionu Rajko Mitić bio najbolji pojedinac na terenu, posle čega je dobio brojne pohvale grčkih novinara.

„Drago mi je što me hvale. Nisam se snašao u Olimpijakosu, ali sve je to bila škola za mene i izvukao sam neke pouke. Pokazao sam danas da mogu da igram na višem nivou. Motivaciju imam uvek, jer je Zvezdin dres sam po sebi motiv, ali svakako da sam protiv Olimpijakosa imao nešto veću. Bez želje da im se svetim što tamo nisam igrao“, naveo je Katai, koji za tri godine nije upisao zvaničan meč za atinskog velikana.

Povremeni srpski reprezentivac istakao je da mnogo znači podrška navijača, nakon što je Crvena zvezda prethodne dve utakmice odigrala bez publike na svom terenu.

„Videlo se da nije to to bez njih. Kazna je istekla, navijači se vracaju i ponovo je mnogo lepši osećaj igrati utakmice“, zaključio je Katai.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.