U trendu

Kup Srbije: Voždovac- Partizan 0:1

Fudbaleri Partizana, OFK Beograda, Jagodine i Spartaka plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije.

Partizan je slavio na Vračaru protiv Voždovca golom Abubakara Umarua u 25. minutu, OFK Beograd je lako reešio pitanje pobednika protiv drugoligaša Donjeg Srema (5:0).

Za razliku od tima sa Karaburme, Jagodina i Spartak znatno teže su pobedili članove Prve Lige Srbije, BSK Borču (2:0), odnosno Bežaniju (3:2).

Rezultati osmine finala Kupa Srbije:

Voždovac – Partizan 0:1

OFK Beograd – Donji Srem 5:0

Jagodina – BSK Borča 2:0

Spartak Subotica – Bežanija 3:2

Kasnije danas:

Vojvodina – Inđija (15)

Napredak – Radnički Niš (16.30)

Crvena zvezda – Borac Čačak (17)

Javor – Čukarički (17)

Drulović: Pobeda za Vulićevića; Živković: Egal meč

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović pobedu nad Voždovcem (1:0) u osmini finala Kupa Srbije posvetio je Miroslavu Vulićeviću, koji je na tom meču zadobio otvoreni prelom ruke.

Partizanu je prolaz u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja obezbedio Abubakar Umaru golom u 30. minutu.

„Zaslužena pobeda, imali smo bolje šanse od Voždovca i kontrolisali dešavanja od početka do kraja meča. Odigrali smo na zadovoljavajućem nivou protiv dobre ekipe kakav je Voždovac. Trijumf bih posvetio Vulićeviću zbog teške povrede jer nije zaslužio tu nesreću. On je jedan od najboljih naših igrača i pravi profesionalac“, rekao je Drulović posle utakmice za televiziju „Arenasport.

Kolega sa klupe Voždovca Bratislav Živković ističe da njegov tim nije bio slabiji od Partizana na današnjem meču na Vračaru.

„Kao i u prethodnim utakmicama nedostatak nam je bila igra u završnici. Ili nam fali završni pas ili ne može da iskoristimo šanse. Odigrali smo otvoreno, egal meč sa Partizanom i posle kontre i naše greške primili gol“, dodao je Živković.

(Tanjug)

Priključite se diskusiji o Partizanu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar