U trendu

Lalatović: Meč sa Bačkom psihološki težak

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je danas da njegovu ekipu sutra očekuje težka utakmica sa Bačkom iz Bačke Palanke, pre svega na psihološkom planu jer su samo pre dva dna odigrali izuzetno težak meč sa Dinamom iz Minska.

Lalatović je na današnjoj konferenciji za novinare najavljujući sutrašnji duel sa Bačkopalančanima rekao da će biti razlike u sastavu Vojvodine za sutrašnju utakmicu i za revanš meč u Belorusiji.

„Sigurno ćemo nastupiti u promenjenom sastavu, ali te promene neće biti baš drastične jer imamo obavezu da ostvarimo dobar rezultat, a Bačka je u meču sa Partizanom pokazala da može da iznenadi svakog protivnika“, rekao je Laltović.

Govoreći o kvalitetima ekipe Bačke trener Vojvodine je istakao da novajlija u društvu superligaša ima posebno dobre i kvalitetne krilne napadače koji su izizetno brzi što omogučava da igraju na kontranapade iz kojih su vrlo opasni.

Utakmica Vojvodina – Bačka igra se sutra od 20 sati na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, biće to prvi meč koji u ovogodišnjem prvenstvu igraju novosadski crveno – beli, jer je njihov susret u prvom kolu sa Novim Pazarom odložen zbog nastupa Novosađana u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.