U trendu

Lalatović: Sa Dinamom i Sent Patriksom može da se igra

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da su potencijali rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa Dinamo Minsk i Sent Patriks ekipe protiv kojih njegovi fudbaleri mogu da igraju.

Fudbaleri Vojvodine, ako prodju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, igraće protiv boljeg iz dvomeča Dinama iz Minska i Senkt Patriks atletika.

Vojvodina prvo mora da eliminiše Konas Ki u drugom kolu. Novosadjani su sinoć u prvoj utakmici pobedili sa 1:0, a revanš je narednog četvrtka u Velsu.

„Mi tek treba da prodjemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patriks su mogući protivnici Vojvodine i Konas Kija, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu. To su dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ako eliminišemo Velšane i prodjemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo“, rekao je Lalatović za klupski sajt.

„Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prodjemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patriksom“, dodao je trener novosadske ekipe.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraju se 28. jula, a revanši su na programu 4. avgusta. Ako prodje, Vojvodina će u prvom duelu biti domaćin.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.