U trendu

Lalatović: Sutra ću znati da li napuštam Vojvodinu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nagovestio je posle današnje pobede svog tima u Novom Pazaru od 2:1 da će to možda biti njegova poslednja utakmica na klupi Novosadjana.

„Sa druge pozicije ne odzlazi se lako, ali ne želim da budem taj koji će u decembru sledeći napustiti klub. Ja ću možda otići malo ranije. Nekima smeta moj karakter, što radim časno i pošteno i što ne dozvoljavam nekim ljudima da mi priđu. Kod mene igraju samo najbolji. Jednostavno, ne želim da prođem kao neki“, rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Pred 3.000 gledalaca na Gradskom stadionu, Vojvodina je pobedila domaći Novi Pazar sa 2:1 u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Strelci za Novosađane bili su Miloš Trifunović u 68. i Darko Stanojević, koji je u 76. minutu postigao autogol, dok je pogodak za Pazarce postigao Anes Rušević u 69. minutu.

„Hvala publici, nigde nisam doživeo ovakve ovacije. Ganuli su me. Na ovakvom gostovanju ne smete da primite gol odmah posle vođstva, ali ova ekipa liči na mene i ima karakter. Veruju u pobedu, nikoga se ne plaše i bog nas je nagradio tim drugim golom“, ocenio je Lalatović.

Novosađani su drugi u Super ligi Srbije sa 20 bodova, dva manje od vodeće Crvene zvezde, dok su Pazarci 11. na tabeli sa osam bodova.

Trener Novog Pazara Zoran Marić izjavio je da je njegova ekipa odigrala dobro protiv snažnog rivala i da nema šta da zameri svojim igračima.

„Utakmica je bila tvrda i neizvesna, a način na koji smo primili drugi gol doveo je do toga da smo prestali da verujemo da možemo. Takođe, fizički utoršak bio je veliki, nije lako protov tima sa ovakvim potencijalom. Brine me što smo se fizički i emotivno ispazniloi, a već u subotu nas čeka nova utakmica. Nažalost, nemam veliku mogućnost rotacije“, naveo je Marić.

Novi Pazar će u sledećem kolu dočekati lučansku Mladost, a Vojvodina će biti domaćin Borcu iz Čačka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.