U trendu

Lamar Odom nađen u besvesnom stanju u javnoj kući

Bivša NBA zvezda Lamar Odom prebačen je u bolnicu, pošto je u besvesnom stanju pronađen u jednoj javnoj kući u Las Vegasu, preneo je Bi-Bi-Si.

Policija je dobila poziv iz „Lav renč“ bordela u Kristalu, u Nevadi, pošto je Odom pronađen bez svesti. Kako se navodi, Odoma su morali da odvezu u bolnicu automobilom, jer zbog visine nisu mogli da ga smeste u helikopter.

Odom (35) igrao je u karijeri za Majami, Dalas, Los Anđeles Lekerse – sa kojima je osvojio titulu 2009. i 2010, kao i za LA Kliperse.

On je takođe, bio čan reprezentacije SAD koja je na Olimpijskim igrama u Atini 2004. osvojila bronzanu medalju.

Odom se inače, godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droge.

(Tanjug)

Bivša supruga slomljena nakon što je Odom završio u bolnici

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan neutešna je nakon što je saznala da je njen bivši suprug završio u bolnici.

Lamar Odom je nakon partijanja u Las Vegasu hitno prevezen u bolnicu, a Kloi od tada vreme provodi u čekaonici.

Izvori bliski Kloi kažu kako je veoma potresena i slomljena i u strahu za Lamara koji se i tokom njihovog braka, koji je trajao od 2009. do 2013. borio sa zavisnošću od droge i alkohola.

Ovaj puta ne navodi se da su opojna sredstva odgovorna za Lamarovo stanje, spominje se samo kako je uzimao ‘biljnu vijagru’, a u nesvesti nakon zabave pronašle su ga dve prijateljice.

Kloina sestra Kim Kardašijan i mama Kris Džener pošle su sa njom u Las Vegas kako bi joj bile podrška. Kloi je često i tokom braka sa košarkašem, ali i nakon njihovog razvod isticala kako je on ljubav njenog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar