U trendu

Leonardo: Nisam u najboljoj formi, pomešana osećanja posle Bačke

Novi fudbaler Partizana Leonardo debitovao je u nedelju za crno-bele posle dugačke pauze, a danas je rekao da još nije u najboljoj formi, ali i da su mu pomešana osećanja.

„Srećan sam što sam se posle osam meseci neigranja vratio fudbalu. Živim za fudbal i povratak mi mnogi znači. Lično nisam odigrao onako kako znam, jer mi je potrebno još malo vremena da se vratim u svoju formu. Mislim da ću za dve, tri nedelje biti kompletno spreman“, rekao je Leonardo za klupski sajt.

Partizan je sa debitantom Bačkom odigrao u gostima 0:0.

„U fudbalu nekada nije važna ni tehnika ni precizan pas, koliko želja i izgaranje na terenu. Mislim da nam je to nedostajalo. Moraš da uvek pokažeš da grizeš, da se boriš, da skačeš za svaku loptu. Suviše smo mlako ušli u meč i tu nije kriv trener. On je od nas tražio da budemo agresivni i da grizemo, ali to jednostavno nismo mogli. Kada date milion odsto na terenu, publika to vidi. Falila nam je agresivnost, ali vratićemo se mi“, rekao je Brazilac.

Leonardo je rekao da je navikao da igra agresivno i angažovano.

„Nisam u formi sto posto, ali i kada igraš 15 minuta, moraš da pokidaš. Svima se dešavaju kiksevi i loši dani. Znam zašto sam došao u Partizan i znam da možemo biti šampioni. Verujte u ove momke“, rekao je on.

Leonardo je istakao da mu se svidja igra Marka Jankovića, ali i Evertona.

„Evi grize kao pas. On te kida na terenu i ispunjava sve zadatke – tako moramo svi da igramo“, rekao je on.

Patrizan u sledećem kolu igra protiv još jednog novajlije, kruševačkog Napretka, koji je u prvom kolu osvojio bod protiv Crvene zvezde.

„Za mene nepoznata ekipa, razumljivo, ali verujem u crno-bele. Uverio sam se, doduše, da protiv Partizana svi igraju na život i smrt. Verujem da ćemo se brzo konsolidovati i pokazati zašto je Partizan šampion. Mi možemo na titulu, zato sam i došao“, rekao je Leonardo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar