U trendu

Levandovski dao pet golova za devet minuta u pobedi Bajerna

Centarfor Bajerna Robert Levandovski obeležio je šesto kolo Bundeslige, a verovatno i celu fudbalsku nedelju, pošto je za samo devet minuta postigao pet golova i doneo svom timu pobedu nad Volfsburgom od 5:1, oborivši pritom nekoliko rekorda.

Levandovski je postigao najbrži het-trik u istoriji, koji je ostvario za četiri minuta, a postao je i prva rezerva koja je u jednoj utakmici postigla pet golova. On je u igru ušao na poluvremenu, a tokom utakmice je imao bar još dve „stopostotne“ prilike.

Na poluvremenu je vodio Volfsburg golom Danijela Kaliđurija.

Bajern sada ima šest pobeda iz šest kola, izbio je na prvo mesto i osetno je popravio gol-razliku, što je bila jedina stvar zbog koje je do ovog kola na čelu bila Borusija Dortmund. Bavarci sada imaju učinak od 20 postignutih golova, dok je Borusija u prvih pet kola dala 18. „Milioneri“ sutra igraju protiv Hofenhajma u gostima.

U ostalim današnjim mečevima, novajlija Darmštat je ostvario drugu pobedu u sezoni, pošto je kod kuće pobedio Verder sa 2:1. Herta je kod kuće pobedila Keln sa 2:0, dok je Hamburg u gostima savladao Ingolštat 1:0.

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.