U trendu

Liverpul pobedio Kristal Palas golom iz penala u 96. minutu

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas u Londonu Kristal Palas sa 2:1, u utakmici 29. kola Premijer lige i ostvarili treću pobedu, koju im je doneo Kristijan Benteke golom iz jedanaesterca u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Kristal Palas je poveo u 48. minutu golom Džona Ledlija. Loptu je jedan igrač Kristal Palasa sa peterca odbio na ivicu šesnaesterca, a tu je sačekao Ledli koji je jakim udarcem pogodio mrežu Liverpula.

Liverpul je od 62. minuta igrao sa igračem manje, pošto je Džejms Milner dobio drugi žuti karton, a u 72. minutu „crveni“ su izjednačili golom Roberta Firmina posle greške golmana domaćih Aleksa Mekartija koji nije dobro ispucao loptu.

Pobedu ekipi Jirgena Klopa doneo je Kristijan Benteke golom iz penala u šestom minutu sudijske nadoknade vremena. Benteke je u 80. minutu u ekipi zamenio Divoka Origija.

Penal je dosudjen posle duela Damjena Dilejnija i Bentekea u šesnestercu, zbog čega su fudbaleri Kristal Palasa protestovali kod sudije.

Liverpul je ostvario treću uzastopnu pobedu, poslednje četiri utakmice je bez poraza i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 44 boda, tri manje od šestoplasiranog Mančester junajteda. Kristal Palas je pretrpeo 14. prvenstveni poraz i nalazi se na 15. mestu na tabeli sa 33 boda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar