U trendu

Lomić odgovorio Vučeliću: Partizan volim više od njega

Marko Lomić objasnio da nije izdao crno-bele iako nije potpisao ugovor sa njima. „Partizan nema, Morodovija ne da, zašto sam ja izdajnik“, poručio je.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelića optužio je Marka Lomića da je izdajnik i da je prevario crno-bele, jer je rekao da će će se vratiti u Humsku, a to nije učinio.

Marko Lomić žestoko je reagovao na tu pozivku.

„Ne znam šta je gospodin Vučelić dao Partizanu pa ne mogu da procenjujem da li je dao više nego ja, ali nije korektno da tako priča jer je očigledno da ne barata činjenicama a siguran sam da klub više volim nego on“, izjavio je Lomić, a prenose beogradski mediji.

Lomić je bio spreman da se vrati u Partizan i pomogne u dvomeču sa BATE Borisovim, ali zbog komplikacija nije raskinuo ugovor sa Morodovijom.

„Tačno je da sam se sa gospodinom Milošem Vazurom u petak dogovorio sve, ali, problem je nastao jer je Morodovija po saznanju da me Partizan traži, promenila uslove za raskid ugovora. Rusi su mi ponudili da pronađem klub i obećali da će mi platiti 50 odsto plate koju bi morali da mi daju ako bih ostao u Morodoviji. O tom dogovoru upoznao sam ljude u Partizanu, ali Morodovija mi sada nudi četvrtinu… Rekao sam to čelnicima u Humskoj i pitao da li mogu da mi povećaju ugovor koji su mi pripremili, ali pošto ne mogu, šta da radim? Ostaje mi da se vratim u Saransk. Partizan nema, Morodovija ne da, zašto sam ja izdajnik“, zapitao se Lomić.

Bivši fudbaler Partizana istakao je da se izvinjava Grobarima zbog toga što nije potpisao ugovor iako je od sveg srca želeo da opet obuče crno-beli dres.

„Ja to i dalje želim i još nisam izgubio nadu da će se to dogoditi ovog leta. Svojim nekadašnjim klupskim drugovima želim da se i bez mene plasiraju u Ligu šampiona i, ako se stvore uslovi, ja ću im se pridružiti“, dodao je Lomić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.