U trendu

Manćini: Ljajić će biti važan deo tima

Trener Intera Roberto Manćini rekao je danas da će reprezentativac Srbije Adem Ljajić biti važan deo njegovog tima kada počne da igra.

„Bio sam spreman da ga uvedem u nedelju, ali sam zbog povreda morao da se oslonim na druge igrače. Ljajić ima izuzetan tehnički kvalitet, naročito u utakmicama protiv rivala koji se brane. Biće jako važan u tim utakmicama. Niko nije nedodirljiv i svako je važan“, rekao je Manćini na konferenciji za novinare, a preneli su italijanski mediji.

Ljajić je ovog leta prešao u Inter na pozajmicu iz Rome do kraja sezone, ali još nije zaigrao za tim sa San Sira.

Inter sutra igra protiv Verone meč vanrednog kola, a trenutno je prvi na tabeli, sa sve četiri pobede iz četiri kola, zbog čega je u Italiji već počelo da se priča da će „nerazuri“ napasti titulu ove sezone.

„Ništa se nije promenilo zbog ovakvog početka sezone, jer je ovo tek početak. Tim treba da raste i da radi. Naravno, sada možemo da radimo mirnije. Nema mečeva koje možemo da otpišemo. Bilo je teško protiv Karpija, a bili smo izjednačeni s Kjevom. Jedino je u derbiju (protiv) Milana bilo normalno, jer se tu očekuje da pružiš 100 odsto“, rekao je Manćini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar