U trendu

Mega zahvalila Partizanu na pomoći oko vraćanja dela sportske opreme

Košarkaški klub Mega Leks zahvalio je danas Partizanu na brzoj reakciji u pronalaženju i vraćanju dela sportske opreme koju su uzeli navijači crno-belih posle utakmice u hali Pionir.

Mega je u subotu 19. decembra u utakmici 15. kola Jadranske lige pobedila Partizan u hali Pionir sa 85:78, a navijači Partizana su posle meča sa klupe za rezervne igrače Mege uzeli devet unikatnih nadmajica, specijalno dizajniranih za ovu sezonu.

„Košarkaški klub Mega Leks želi da zahvali Partizanu na brzoj reakciji u pronalaženju i vraćanju dela sportske opreme našeg kluba koja je uzeta posle utakmice u Pioniru. Našem klubu do sada je vraćeno sedam majica za zagrevanje na čemu smo zahvalni. Ali, apelujemo da i preostala sportska oprema našeg kluba bude vraćena“, navodi se u saopštenju Mege na klupskom sajtu.

Mega je navela da je spremila posebne poklone donosiocima poslednje dve nadmajice.

„S obzirom da se radi o unikatnim majicama za zagrevanje za koje je nemoguće uraditi replike, nadamo se da će i preostale dve biti vraćene u najkraćem roku kako bi naša ekipa imala kompletnu opremu za meč narednog kola sa ekipom podgoričke Budućnosti, 24. decembra u Sremskoj Mitrovici“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.