U trendu

Mekinro: Marej nema šanse pored Đokovića

Novak ima daleko bolji skor u međusobnim duelima i mnogo više iskustva u velikim mečevima i zbog toga verujem da ima mnogo više šansi da meč završi onako kako on želi, kaže Džon Mekinro.

Legendarni američki teniser Džon Mekinro je jedan od retkih iz “belog sport”, koji u Londonu očekuje povratak Novaka Đokovića na čelo ATP liste.

Novak ima daleko bolji skor u međusobnim duelima i mnogo više iskustva u velikim mečevima i zbog toga verujem da ima mnogo više šansi da meč završi onako kako on želi, ukoliko izađu na teren u nedeljnom finalu. Međutim Marej je uradio mnogo dobrih stvari da bi došao u ovu poziciju, poslednjih šest meseci igra najbolji tenis i ukoliko postoji pravi trenutak da napravi korak napred to je onda ovaj meč sa Đokovićem, rekao je Džon Mekinro za “Bi-bi-si”.

Ruku na srce Mekinro je izneo pohvale na račun Mareja, koji je mnogo napredaovao u polednjih godinu dana.

– Marej je veoma strpljiv i uporan, napredovao je, što je prilično teško posle toliko neuspeha u duelima sa trojicom ili četvoricom najboljih igrača svih vremena. Zbog toga je ovaj duel meni još zanimljiviji i zaista se nadam da će do njega doći u polufinalu ili finalu, dodao je Mekinro, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.