U trendu

Mesi napušta Barselonu?

Španski dnevni list Marka u ponedeljak ujutro objavila je šokantnu vest za sve navijače Barselone. Naime, prema njihovim informacijama trenutno najbolji fudbaler na svetu, Lionel Mesi odbio je da potpiše novi ugovor sa katalonskim divom.

Argentinac navodno još u junu nije stavio potpis na novi ugovor, a kao glavni razlog spominju se pravni problemi. Mesi se već mesecima povlači po sudovima nakon što je optužen da je zajedno sa ocem utajio porez i time oštetio špansku riznicu za više od četiri miliona evra u periodu između 2007. i 2009. godine.

Mesi je ugovorom vezan za Barselonu do 2018. godine i trebao bi da odradi stvar do kraja, ali njegova budućnost još uvek nije poznata. Španci takođe navode kako je svoju odluku da ne potpiše ugovor doneo kada se sa svojom porodicom nalazio na odmoru.

Predsednik Barcelone Žozep Marija Bartomeu ostao je šokiran ovakvim razvojem događaja. Sasvim je sigurno kako će u klubu ponovno sesti za sto sa Mesijem, ali hoće li Argentinac ostati još koju godinu na Nou Kampu ostaje da vidimo.

Već mesecima kruže priče kako bi Mesija voleli da videti u Mančester Sitiju, a kako stvari trenutno stoje, želje bi im se mogle i ostvariti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.