U trendu

Mesi se nada da će Atletiko osvojiti Ligu šampiona

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da se nada da će Real Madrid izgubiti u finalu Lige šampiona od Atletiko Madrida.

Upravo je Atletiko eliminisao Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona, ali Mesi nije kivan na ekipu Dijega Simeonea.

„Jasno je da ljudi u Barseloni ne žele da Real osvoji bilo šta. Barselonu bi zadovoljilo kada bi ih Atletiko pobedio u finalu. Ono što je Atletiko uradio je veliko, njih nije lako pobediti. Veoma su težak protivnik i Simeone zbog toga zaslužuje pohvale“, rekao je Mesi za ESPN.

Barselonu jedna utakmica deli od osvajanja titule u Španiji. Pred poslednje kolo u Primeri, ekipa s Nou Kampa je prva na tabeli sa 88 bodova, dok Real ima bod manje.

Katalonska ekipa može da osvoji i Kup Kralja, a sa ta dva osvojena trofeja Mesi smatra da bi sezona bila uspešna.

„Eliminacija iz Lige šampiona je bio veliki udarac. Bili smo mnogo bolji od Atletika u prvoj utakmici i tada smo mogli da rešimo dvomeč. Na Visente Kalderonu je bilo veoma komplikovano“, rekao je Argentinac.

„Bilo bi sjajno kada bismo osvojili titulu i Kup Kralja. Znamo da neće biti lako. Imamo još dva finala, jedno u Primeri i jedno u Kupu. Prosuli smo dosta bodova u Primeri, ali smo se oporavili na vreme. I dalje je sve u našim rukama“, dodao je Mesi.

Barselona u poslednjem kolu gostuje Granadi, dok Real, takodje u gostima, igra protiv Deportiva.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar