U trendu

Mihajlović: Ako ja ne uspem, zovite isterivača đavola

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da želi svoj klub da izvede iz krize, kao i to da treba da se pozove „isterivač đavola“ ako on to ne uspe.

„Znam šta želim da uradim ovde i sigurno ću to ostvariti. Imamo ono što je potrebno da klubu ide dobro. Ako ja to ne budem mogao da učinim, onda bi trebalo da pozovemo isterivača đavola“, preneli su italijanski mediji Mihajlovićeve reči.

Milan će sutra dočekati Sasuolo u devetom kolu Serije A, a Mihajlović je navodno uslovljen da mora da pobedi ako želi da ostane na klupi. Njegov tim nakon osam utakmica ima 10 bodova i 13. je na tabeli italijanskog prvenstva.

Predsednik Milana Silvio Berluskoni posetio je danas fudbalere tog kluba i pružio podršku ekipi i treneru Siniši Mihajloviću pred nastavak sezone.

„Razumem da su navijači razočarani, ali letos sam uložio 150 miliona evra, tako da imam 150 razloga više od njih da budem razočaran“, izjavio je Berluskoni italijanskim medijima, nakon što je posetio ekipu uoči utakmice sa Sasuolom.

Mihajlović je rekao da veruje u svoje igrače i da misli da su problemi u ekipi psihološke prirode.

„Nažalost, kažnjeni smo za svaku grešku. Glavna stvar je stav, odlučnost i želja za pobedom“, kazao je Mihajlović.

Nekadašnji selektor Srbije se zahvalio bivšim trenerima Milana Karlu Ančelotiju, Arigu Sakiju i Fabiju Kapelu, koji su ranije ove nedelje pohvalno govorili o njemu.

Utakmica između Milana i Sasuola igraće se u nedelju od 15.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.