U trendu

Milijaš ponovo u Zvezdi?

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da postoji mogućnost da se bivši kapiten Nenad Milijaš vrati u klub.

Milijaš je trenutno slobodan nakon što je napustio kineski Hebej, što crveno-beli žele da iskoriste i privole ga da po treći put obuče dres Crvene zvezde.

„Nenad Milijaš je igrač i čovek koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi i za koga će u našem klubu uvek imati mesta. Obavili smo razgovor sa njim, izneli naše planove i ideje, ali treba da se poklope neke stvari, sa naše i njegove strane, kako bi došlo do saradnje. Videćemo u narednim danima“, rekao je Terzić.

Milijaš je drugi mandat u Zvezdi završio u leto 2014. godine kada je prešao u turskog drugoligaša Manisu, ali je i tada ostavio opciju da se ponovo vrati.

Sa Zvezdom je osvojio tri šampionske titule i dva Kupa Srbije.

Igrao je još za Zemun i Vulverhemton, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao 24 utakmice i dao četiri gola.

Jovanović u Zenitu iz poštovanja prema Gaspromu

Fudbalski klub Crvena zvezda pristao je da pusti Vukašina Jovanovića u Zenit, pre svega iz poštovanja prema zajedničkom sponzoru Gaspromu, ali igrač još uvek nije dogovorio uslove sa timom iz Sankt Peterburga, rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić.

„Crvena zvezda se oko svojih uslova dogovorila veoma brzo sa Zenitom. Pre svega iz poštovanja prema našem zajedničkom sponzoru Gaspromu i velikoj želji Zenita da Jovanovića dovede u svoj klub. Nismo želeli da postavljamo dodatne uslove, kao što bi to bio slučaj da smo pregovarali sa bilo kojim drugim klubom“, rekao je Terzić i dodao:

„Igrač i njegov menadžer još uvek pregovaraju sa Zenitom oko uslova. Nadamo se da će se sve završiti na zadovoljstvo sve tri strane“, poručio je prvi operativac Zvezde.

Beogradski mediji pisali su da bi od Crvena zvezda od transfera mladog štopera prihodovala oko 2,5 miliona evra.

Podsetimo, čelnici iz Ljutice Bogdana u januaru su za Jovanovića odbili ponudu francuskog Bordoa od 2,5 miliona i 20 odsto od naredne prodaje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.