U trendu

Milinković: Moramo da zbijemo redove

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da crno-beli i dalje imaju kadrovskih problema, ali je naveo da će njegova ekipa pokušati da zbije redove i upiše pobedu protiv Radnika u Surdulici.

„Čeka nas pun stadion i izuzetno motivisan domaćin, ekipa koja nije poražena u poslednja tri meča. Ima tu iskusnih igrača i s te strane gledano, očekuje nas težak meč. Za njih je Partizan velika motivacija. Ući će u meč vrlo ambiciozno“, rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Partizan sutra gostuje ekipi Radnika u Surdulici u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

„Partizan ima dosta problema. Nije tajna da zbog povreda neće igrati Andrija Živković, Umaru Abubakar, Gregor Balažic i Saša Ilić. Pravo nastupa zbog kartona nemaju Fabriso i Saša Lukić. Zbog reprezentativnih obaveza odsutni su Ivan Šaponjić i Nemanja Glavčić“, naveo je Milinković.

„Pokušaćemo da prevaziđemo te probleme, a najbolje bi bilo da to uradimo pobedom. Moramo da zbijemo redove i da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu protiv vrlo motivisanog domaćina“, dodao je Milinković.

On je rekao da su se u tim posle saniranja povreda vratili Marko Jevtović i Nikola Ninković.

Partizan je, posle 12 odigranih utakmica u domaćem šampionatu, na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, odnosno sa čak 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Milinković je dodao da i dalje veruje da Partizan može da odbrani titulu.

„Kakav bi ja sportista i trener bio da ne verujem? Partizanu ovi problemi ne smeju da budu alibi“, naveo je Milinković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.