U trendu

Milinković ostaje trener Partizana

Generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da uprava crno-belih ne razmišlja o smeni trenera Zorana Milinkovića  nakon poraza šampiona Srbije od Crvene zvezde.

„Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati“, rekao je Vazura za mozzartsport.

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć od Crvene zvezde sa 1:3 u 149. „večitom“ derbiju.

Crno-beli su trenutno treći na tabeli Super lige Srbije sa 15 bodova, osam manje od prvoplasirane Zvezde, ali imaju i meč manje.

Zoran Milinković je na klupu Partizana nasledio Marka Nikolića koji je smenjen u drugom delu prošle sezone posle lošijih rezultata.

Partizan je u osam odigranih utakmica od početka sezone već upisao tri poraza, poslednji sinoć na stadionu „Rajko Mitić“, ali pozicija Milinkovića nije ugrožena. Vazura je demantovao navode pojedinih medija da je uprava kluba iz Humske već kontaktirala Veljka Paunovića i ponudila mu mesto šefa stručnog štaba.

„Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu“, rekao je Vazura.

Vazura je naveo da uprava kluba veruje u ono što radi Milinković.

„Tokom dana razgovraćemo sa igračima i videti šta može da se promeni. Nema šta, okrećemo se početku takmičenja u Ligi Evropa, uvereni da imamo snage i kvaliteta da u četvrtak na našem stadionu savladamo AZ Alkmar“, naveo je Vazura.

Govoreći o derbiju, Vazura je istakao da je to bilo najlošije izdanje Partizana od početka sezone.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar