U trendu

Milinković: Predstoji nam važna utakmica, idemo na pobedu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je utakmica protiv OFK Beograda u Superligi od velikog značaja za njegov tim kako bi se pobedom vratio na pravi put posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

„OFK Beograd je promenio trenera i doneće reakciju u timu, što je njihov veliki adut. Bekvalac je došao i biće veoma motivisani, iako je kratak period sa njima. Igramo važnu utakmicu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu“, rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da će utakmicu propustiti Valeri Božinov zbog distorzije skočnog zgloba.

„Božinov će biti duže van stroja. Prva prognoza doktora bila je tri nedelje jer je zaista dobio jak udarac“, rekao je Milinković i dodao je da je zadovoljan učinkom bugarskog napadača na evro-sceni, ali i da može bolje partije da pruža.

Milinković je dodao da je svima u klubu teško pala eliminacija od BATE Borisova u baražu za Ligu šampiona, ali i da se nada da će brzo prebroditi poraz.

„Nemam utisak da nas je BATE zavarao, mora da se kaže da smo u prvom meču igrali sa igračem manje. U Beogradu smo videli dva poluvremena, njima je pripalo prvo, nama drugo. Ne pravim alibi, Partizan je svetinja i ne želim previše da pričam o finansijskim problemima. Svi u klubu se bore sa situacijom, dajemo sve od sebe“, rekao je Milinković.

Trener crno-belih nije želeo da kritikuje pojedince iz tima posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prema njegovim rečima klub će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede pojačanja.

„To je pravo pitanje za direktora kluba. Vode se pregovori sa nekoliko igrača i imamo želju da se pojačamo“, rekao je Milinković i demantovao dolazak hrvatskog fudbalera Tonćija Kukoča.

Utakmica osmog kola Superlige između Partizana i OFK Beograda igra se sutra od 19 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar