U trendu

Milojević nezadovoljan igrom protiv Zvezde

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom svojih igrača u večerašnjoj prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde.

„Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Dva, tri šuta su presudila, ali generalno nisam zadovoljan igrom, a posebno u odbrani. Nismo došli da izgubimo, a da li je 27 ili sedam poena, to nije bitno, poraz je poraz“, rekao je Milojević novinarima posle meča.

Košarkaši Mege izgubili su večeras u Beogradu od Crvene zvezde sa 88:95, u prvoj utakmici finala plej-ofa Jadranske lige.

„Nismo bili dovoljno agresivni, kakvi smo bili tokom većeg dela sezone. Sigurno je da je skraćena rotacija uticala na to. Moramo da budemo agresivniji u odbrani ako želimo da pobedimo Zvezdu. U drugoj utakmici ćemo pokušati da ne ponovimo ovakvu igru u odbrani, što bi moglo da nam omogući da se u Mitrovicu vratimo sa 1:1“, naveo je on.

Milojević je rekao da ne veruje da će Timote Luvavu igrati u drugoj utakmici.

„Pokušao je danas malo da trčakara, ali i dalje oseća bol. Teško da će igrati u drugoj utakmici, jer je ona za dva dana“, dodao je trener Mege.

Košarkaš Mege Nikola Ivanović bio je najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena. On je rekao da je Zvezda večeras iskoristila lošu igru u odbrani njegove ekipe.

„Ovo je prva utakmica finalne serije, specijalna je pošto dolazi posle duže pauze. Nismo igrali kako smo želeli u odbrani. Zvezda je to iskoristila, imala je dobra dodavanja i otvorene šuteve. Zasluženo je slavila. Ovo je plej-of, analiziraćemo, pa da prekosutra odigramo kvalitetno i pokušamo da slavimo u Beogradu“, rekao je Ivanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar