U trendu

Milojević: Želimo dostojanstveno da završimo seriju

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je danas da je njegova ekipa samim ulaskom u finale Jadranske lige napravila istorijski uspeh, ali da će se truditi da finalnu seriju protiv Crvene zvezde završi dostojanstveno.

„Zvezda je mnogo kvalitetnija ekipa od nas i kada smo u punom sastavu, a pogotovo sada kada imamo skraćenu rotaciju zbog povreda. Izuzetno je kratak period za oporavak igrača, ali ćemo pokušati da odigramo našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i da, ako nam se ukaže šansa za pobedu, da je iskoristimo. Sam ulazak u finale je istorijski uspeh za klub, ali ćemo se potruditi da dostojanstveno završimo finalnu seriju“, rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra od 20.30 u Sremskoj Mitrovici igraju protiv Crvene zvezde treću utakmicu finala plej-ofa. Zvezda vodi sa 2:0, pošto je pobedila u četvrtak i u subotu u Beogradu.

Osim utakmice u hali Pinki, publika će moći da vidi i kadete Mega Leksa, šampione Srbije u kadetskoj konkurenciji, koji su osvojili prvi trofej u mladjim selekcijama u istoriji kluba, kao i pionire Mege, državne vicešampione.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da produži finalnu seriju.

„Mi smo u vrlo lošoj situaciji posle 0:2 u finalnoj seriji, gde se čini da smo svoju šansu propustili u prvom meču. U drugom smo bili potpuno nadigrani, što bih pripisao i skraćenoj rotaciji zbog povreda. Očekuje nas treći meč u kome ćemo dati sve od sebe da pobedimo i produžimo seriju bar za još jednu utakmicu“, rekao je Zagorac.

Kako je saopšteno, ostalo je malo karata za tribine i biće puštene u prodaju u ponedeljak ujutro po ceni od 500 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.