U trendu

Mladost će biti prava uvertira za plej-of

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da bi pobeda nad ekipom Mladosti bila dobra uvertira pred plej-of Super lige, ali da ne očekuje da će to biti lako, posebno jer neće moći da računa na najjači sastav.

„Želimo da pobedimo na našem terenu, uz dobar odnos, pristup i trud. Protivniku treba što manje da dozvolimo da nas ugrozi. Daleko od toga da mislim da će biti lagano, ali nam je cilj da postignemo što više golova. Nadam se da će sutrašnja utakmica biti prava uvertira za plej-of“, rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju dočekati Mladost iz Lučana u poslednjem, 30. kolu regularnog dela Super lige.

Tomić neće moći da računa na Alena Stevanovića, koji je povredio stopalo. On je najavio da će biti promena u timu jer velikom broju igrača preti suspenzija zbog žutih kartona, a pred utakmicu protiv Crvene zvezde na početku plej-ofa.

„Imamo mnogo igrača kojima preti suspenzija, tako da će i to uticati na sutrašnji sastav“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, zadatak ekipe Partizana je da svakoj utakmici do kraja sezone prilazi sa namerom da pobedi i napreduje, što je jedini zadatak koji ima.

Trener crno-belih je naveo da se nada nastavku pobedničkog niza, iako Partizan ima veoma mladu ekipu koja je sklona usponima i padovima.

„Veliki rez je napravljen, imamo jako mladu ekipu i logično je da imamo uspone i padove. Igrači se navikavaju na samu atmosferu, na rivale, sam pritisak koji nosi Partizanov dres. Njima je lakše kako prolazi vreme jer se saživljavaju sa svim tim što se od njih očekuje. Nećemo odstupiti od forsiranja mladih igrača, niti od stila igre. Svi zajedno ćemo se truditi da to bude na što boljem nivou“, kazao je Tomić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 16.00 na stadionu u Humskoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.