U trendu

Morinjo: Eva Karneiro neće biti na klupi na utakmici sa Sitijem

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo potvrdio je danas da timska doktorka Eva Karneiro neće biti na klupi „plavaca“ na predstojećoj utakmici Premijer lige protiv Mančester sitija i dodao da takva odluka ne znači da ona više neće biti s ekipom na utakmicama.

„Imali smo nesuglasice u poslednjih nekoliko dana i moramo sada da radimo na tome da popravimo naš odnos, jer radimo zajedno. Doktorka Karneiro i Džon Fern neće biti na klupi Čelsija u nedelju na utakmici sa Sitijem. Imamo desetine lekara u ekipi, a ja donosim odluku svake nedelje ko će sedeti na klupi. Ovakva odluka ne znači da oni neće biti s timom u budućnosti, ali moramo da popravimo odnose“, rekao je Morinjo, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Morinjo se prošlog vikenda na utakmici sa sa Svonsijem naljutio na lekarku Evu Karneiro i fizioterapeuta Džona Ferna, koji su utrčali na teren nakon poziva arbitra da ukažu pomoć Edenu Azaru, a Portugalac je je smatrao da je Azar mogao da izvede slobodan udarac i postigne gol. On je tada rekao da su oni reagovali „impulsivno i naivno“ i da su pokazali da „ne razumeju fudbal“.

„Ne želim da pobegnem od incidenta. Pre svega želim da kažem da imam fantastičnu medincinsku službu, sa vrhunskim lekarima. Imamo odličan odnos. I kako su mi rekli, nikada nisu bili toliko hvaljeni koliko su u poslednjih nekoliko godina. Često ih nahvalim i oni ne zaboravljaju to, a ni ja“, kazao je Morinjo.

Derbi utakmica drugog kola engleske Premijer lige između Mančester sitija i Čelsija igraće se u nedelju od 17.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar