U trendu

Morinjo: Kosta će ostati u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta srećan je u klubu i ostaće na Stamford Bridžu još tri godine, do isteka ugovora, rekao je trener londonske ekipe Žoze Morinjo.

Kosta je prošle godine postigao 20 golova za Čelsi, ali je ove sezone u 19 utakmica postigao samo četiri u svim takmičenjima.

Španski reprezentativac se nedavno izvinio što je bacio trening marker u pravcu Morinja, koji ga nije uveo u igru tokom utakmice sa Totenhemom 29. novembra, iako se dugo zagrevao pored terena.

„On je srećan ovde, voli da bude u Čelsiju. Mislim da ima još tri godine ugovora. Vidim ga u Čelsiju još tri godine, bez problema“, rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Kosta je prošle nedelje rekao da postoji mogućnost da se vrati u Atletiko Madrid.

„Rekao je to, a u fudbalu se nikad ne zna. Atletiko je veliki klub, Madrid je veliki grad, a Primera je veoma dobra liga i zašto ne bi 27-godišnji fudbaler razmišljao o mogućnosti povratka u stari klub. Ne vidim zašto bi to bio problem“, rekao je Morinjo.

Šampion Premijer lige Čelsi ove sezone ne prikazuje dobre rezultate, zauzima 16. mesto na tabeli sa 15 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Čelsi će večeras od 21 čas igrati na gostujućem terenu protiv trećeplasiranog Lestera i pokušaće da ostvari petu prvenstvenu pobedu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar