U trendu

Morinjo: Svi klubovi će priželjkivati Čelsi u osmini finala Lige šampiona

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo rekao je da će svi klubovi želeti da igraju protiv njegove ekipe u osmini finala Lige šampiona.

„Svi drugoplasirani timovi će želeti da igraju protiv nas ili Zenita iz Sankt Peterburga. Niko ne želi Barselonu, niko ne želi da igra protiv Real Madrida, niko ne želi Atletiko niti Bajern iz Minhena“, rekao je Morinjo, preneli su danas britanski mediji.

Engleski šampion Čelsi ove sezone ne postiže očekivane rezultate, u prvih 15 utakmica u Premijer ligi pretrpeo je osam poraza i zauzima 14. mesto na tabeli.

Britanski mediji spekulisali su da bi vlasnik „plavaca“ Roman Abramovič mogao da otpusti Morinja zbog loših rezultata, a posebno ako se ekipa ne plasira u osminu finala Lige šampiona.

Čelsi je sinoć na Stamford Bridžu pobedio Porto sa 2:0, osvojio prvo mesto u Grupi G i plasirao se u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Žreb će se obaviti u ponedeljak od 12 časova u Nionu, a prvoplasirane ekipe će igrati sa drugoplasiranima, pa bi Čelsijevi protivnici u osmini finala mogli da budu Pari Sen Žermen, PSV Ajndhoven, Benfika, Juventus, Roma ili Gent.

Čelsi ne može da izvuče Arsenal, iz iste lige, ali ni Dinamo Kijev, sa kojim je bio u Grupi G.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar