U trendu

Mračne tajne kralja popa

Bivši lekar Majkla Džeksona, Konrad Marej (63), otkrio je za australijske medije kako je ‘kralj popa’ bio opsednut njegovim sinom i kako je njegovu fotografiju držao u spavaćoj sobi i gledao je svaki dan. Kardiolog koji je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata slavnog pevača, kazao je kako Džeksonu nije bilo dozvoljeno da provodi vreme nasamo sa njegovim detetom.

Marej je kazao kako je proučavao Majklovo ponašanje nakon što se na njegovu molbu preselio u vilu pored sa svojom partnerkom Nikol Alverez i decom.

– Hteo sam da se uverim da je siguran jer i sam imam malog sina, Klea. Kada ga je Michael upoznao, jako mu se svideo. Držao je njegovu sliku u sobi, a onda je premestio na veliki klavir gde je gledao svaki dan. Provlačio bi prste kroz njegovu kosu i govorio kako je lep – prisetio se Konrad i kazao kako Nikol nikad nije dopuštala Džeksonu da ostane nasamo sa mališanom.

Kazao je i kako ga uznemirujuća kolekcija pornografije pronađena na Majklovom imanju nije iznenadila. Njegova soba bila je prepuna lutki i fotografija dece koje su mu dali njegovi obožavaoci. Znam da je sakupljao lutke, ali koliko znam nije ništa nastrano radio sa njima – komentarisao je doktor.

U intervjuu koji je dao u isto vreme kad je izdao knjigu ‘This is It!’, dve godine nakon što je pušten iz zatvora, Marej je otkrio priču o Kralju popa i šokantne detalje o njegovoj opsednutosti sa decom. Marej je progovorio i o tome kako je Džekson bio opsednut idejom da se oženi svojim kumčetom Harijet i da se u nju zaljubio kada je imala samo pet godina.

Bivši lekar, koji je upoznao Majkla 2006. godine, kazao je kako je slavni pevač želeo da ide sa njim u posetu prijatelju Marku u Velikoj Britaniji kako bi s njim razgovarao o potencijalnom braku kada je devojčica imala 11 godina.

– Zaljubio se u nju kada je imala pet i godinama je gledao kako se razvija – kazao je Marej i dodao kako je glumica Ema Votson, koja se proslavila ulogom Hermione u Hariju Poteru bila njegov sledeći izbor, u slučaju da brak sa Harijet propadne.

Marej, koji je Majklu služio pune tri godine, insistirao je da nije kriv za smrt slavnog pevača 2009. i kako je pogrešno osuđen. Umesto lekova kojima se Džekson predozirao, Marej za Džeksonovu smrt krivi bolničke lekare od kojih su neki posvedočili na suđenju da je ‘kralju popa’ otkazalo srce i kako je bio klinički mrtav kada su ga pronašli.

– Bio je živ kad je stigao u bolnicu – tvrdi Marej.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar