U trendu

Mulalić: Trojka protiv Partizana – najvažniji koš u karijeri

Košarkaš Krke Mirko Mulalić rekao je danas da mu je trojka koju je postigao protiv Partizana najvažniji koš u dosadašnjoj karijeri.

„Osećaj je zaista poseban. Tek sutradan sam shvatio kakav sam ludački šut pogodio. I to sam još uradio protiv Partizana u sred Pionira. Postizao sam i ranije važne poene, ali nikada pobedničke uz zvuk sirene. Da, ovo je najvažniji koš u mojoj dosadašnjoj karijeri“, rekao je Mulalić za sajt Jadranske lige.

Krka je prošlog vikenda pobedila Partizan u Beogradu sa 70:69 u sedmom kolu Jadranske lige. Pobedu slovenačkoj ekipi doneo je Mulalić trojkom sa pola terena uz zvuk sirene.

„Da budem iskren, razmišljao sam o tom poslednjem šutu još kada su oni izvodili slobodna bacanja. Mislio sam da će drugo namerno da promaše, ali nisu. Znao sam da moram da priđem što bliže košu kada dobijem loptu i da šutiram. Verovao sam da će lopta ući u koš, ali sam i znao da se takve stvari ne završavaju uvek na isti način. Ali to je lepota košarke. Ponekad se, na prvi pogled, nemoguće stvari i dogode“, rekao je Mulalić.

Krka je, posle sedam odigranih kola u Jadranskoj ligi, deseta na tabeli sa skorom od tri pobede i četiri poraza.

„Verujem da će pobeda protiv Partizana biti prekretnica za moj tim. Taj koš je nagrada za naporan rad od početka sezone. Svesni smo toga da će rezultat doći, ali samo ako nikad ne odustajemo i igramo do kraja“, naveo je on.

Krka u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekuje skopski MZT.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar