U trendu

Muslinov spisak: Povratak Tadića i Gudelja, osmorica debitanata

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je danas spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice, a njemu se nalaze povratnici Dušan Tadić i Nemanja Gudelj, kao i Andrija Živković, koji je suspendovan u Partizanu.

Tadić i Gudelj rekli su da neće igrati za nacionalni tim dok je selektor Radovan Ćurčić, ali su se našli na Muslinovom spisku.

Na spisku od 32 igrača, četvorica su golmani. Debitanti su: golman Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović, zatim defanzivac Krila Svojetov Milan Rodić, odbrambeni igrač BATE Borisova Nemanja Milunović, vezni igrači Saša Zdjelar iz Olimpijakosa, Marko Grujić iz Liverpula i Sergej Milinković-Savić iz Lacija; kao i napadači iz Super lige Nemanja Mihajlović iz Partizana i Andrija Pavlović iz Čukaričkog.

Spisak Slavoljuba Muslina:

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Damir Kahriman i Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Antonio Rukavina, Milan Rodić, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Slobodan Rajković, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Uroš Spajić, Branislav Ivanović i Nikola Maksimović.

Sredina terena: Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Saša Zdjelar, Marko Grujić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Adem Ljajić i Nemanja Maksimović.

Napad: Zoran Tošić, Lazar Marković, Andrija Živković, Filip Kostić, Nemanja Mihajlović, Aleksandar Mitrović, Nikola Stojiljković i Andrija Pavlović.

Srbija igra protiv Kipra 25. maja u Užicu, protiv Izraela 31. maja u Novom Sadu, i protiv Rusije 5. juna u Monte Karlu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar