U trendu

Nadal: NajvaĹžnije je da ove godine igram bolje nego prethodne

Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da želi da ove godine igra mnogo bolje nego prethodne i da je umoran od priča o dešavanjima u 2015.

Nadal je proĹĄle godine osvojio samo tri titule na manjim turnirima i prvi put posle 10 godina nije osvojio nijedan grend slem turnir u sezoni.

„NajvaĹžnija stvar je da igram bolje“, rekao je Nadal i dodao da je u 2015. godini „vodio fizičku i psihičku borbu“.

Osvajač 14 grend slem trofeja je pred kraj prošle sezone popravio formu, pa je posle Ju Es opena ostvario skor od 17 pobeda i pet poraza, što mu je omogućilo da godinu završi na petom mestu na ATP listi.
 
„Pomalo sam umoran od svakodnevne priče o 2015. godini. Sada smo u 2016. godini, zar ne? Dovoljno smo pričali o proĹĄloj godini i mnogo sam pričao o svim stvarima koje su se dogodile. Na svakoj konferenciji za medije sam bio veoma iskren, nisam lagao niti izbegavao da kaĹžem ĹĄta mi se sve deĹĄavalo“, rekao je Nadal.

Nadal ove nedelje igra na turniru u Dohi, gde je postavljen za drugog nosioca. U prvom kolu igraće protiv sunarodnika Pabla Karena Buste.

„Osećam se spremnim za novu sezonu. Očekivanja su normalna, pozitivna, poĹĄto mislim da sam proĹĄlu sezonu zavrĹĄio dobrim igrama. Osećam da ponovo dobro igram“, rekao je Nadal.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoĹĄalji komentar