U trendu

Napoli ostao na drugom mestu tabele posle remija sa Milanom

Fudbaleri Napolija nisu uspeli da se vrate na prvo mesto tabele Serije A, pošto su danas na svom terenu odigrali 1:1 sa Milanom u poslednoj utakmici 26. kola takmičenja.

Napolitanci sada imaju bod manje od Juventusa, koji je u petak odigrao 0:0 sa Bolonjom. „Stara dama“ je u prošlom kolu preuzela čelo od Napolija pobeodm u direktnom duelu.

Milanu je ovo bila osma utakmica bez poraza u Seriji A i sada je na šestom mestu, sa četiri boda manje od gradskog rivala Intera.

Napoli je večeras bio dominantan tim, stvarao je šanse i napadao, ali nije uspeo da dodje do trijumfa. Domaći tim je poveo u 39. minutu, kada je Lorenco Insinje šutirao sa ivice šesnaesterca, a lopta je pogodila nekog na putu, promenila pravac i ušla u mrežu.

Milan je, medjutim, izjednačio samo pet minuta kasnije, kada je Djakomo Bonaventura iz šesnaesterca lepim šutem postigao gol.

Dris Mertens je u drugom poluvremenu pogodio stativu za Napoli, a Gonsalo Iguain je zamalo promašio gol, da bi golman Milana Djanluidji Donaruma sjajnom odbranom spasao mrežu svog tima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.