U trendu

Navijači ga preziru, on okrivljuje igrače

Mančester Junajted doživeo je novi veliki udarac, porazom kod Fenerbahčea (1:2) u četvrtom kolu grupe Lige Evrope, pao je na tek treće mesto.

Nakon neuspeha sa Realom i debakla u drugom mandatu u Čelziju, trener Mančestera Žoze Murinjo na najgorem je putu da isto ponovi i u Junajtedu, gde je doveden kako bi ekipa koju su upropastili njegovi prethodnici Mojs i Van Gal, vratio na staze slave. Porazom od Fenera statistički je u prva tri meseca lošiji od omraženih prethodnika.

Kod Mojesa je ekipa bila u neredu, sa Van Galom prespora i bezidejna, a pod Murinjom je sve to i još redovno prima nokaute od protivnika pre nego što utakmica počne. Fener im je dao gol nakon 90 sekundi, Čelzi u prvom minutu, što se pokazuje kao pretežak udarac za Junajted. Sadašnji tim ne samo da dizelaški ulazi u utakmice, nego redovno prespava prvo poluvreme, u kojem propuste prilike za gol na sedam od zadnjih osam utakmica, prenose mediji.

Murinjo je i nakon najnovijeg neuspeha pribegao taktici nepreuzimanja odgovornosti i javnog okrivljavanja igrača, koje je sada optužio da su nedostatkom želje i koncentracije predali pobedu suparniku: „Igrači Fenerbahčea igrali su kao u Ligi šampiona, dok su igrači Junajteda izgledali kao da igraju prijateljsku utakmicu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar