U trendu

Nelson: Publika bila sjajna, Zvezda iskoristila momentum

Košarkaš Unikahe Demarkus Nelson ocenio je da je njegova ekipa podbacila večeras, kao i da je Crvena zvezda iskoristila „sjajnu energiju sa tribina“ i zabeležila pobedu u utakmici četvrtog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

„Iskoristili su momentum. Publika im je dala dodatnu energiju, iako su bili sjajni večeras. Počeo je da pogadja Marko (Simonović), pa Branko (Lazić)… Igrali su brzo i pogadjali su. Iskoristili su naše greške, koje mi moramo da popravimo“, rekao je Nelson.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu špansku Unikahu sa 87:73 (21:14, 20:17, 19:22, 27:20), u utakmici četvrtog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige i ostvarili drugi trijumf u grupi.

Bivši plejmejker Crvene zvezde kazao je da je bilo sjajno večeras igrati u Hali Pionir.

„Lepo je vratiti se ovde. Znamo da je ovo sjajno mesto za igru, da su navijači sjajni, da je atmosfera super. Publika je večeras bila izuzetno glasna, a Zvezda je igrala jako dobro i zasluženo pobedila“, rekao je Nelson.

Na pitanje da li bi Zvezda mogla da se plasira u četvrtfinale Evrolige, Nelson je rekao da je još uvek rano pričati o tome, kao i da sve ekipe u Grupi E imaju šansu da se plasiraju u narednu fazu.

Unikaha će sledećeg petka dočekati u Malagi Efes, dok će Zvezda ugostiti Darušafaku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.