U trendu

Neslaganje sa Er Srbijom nije neslaganje s državom

Košarkaški savez Srbije (KSS) saopštio je danas da neslaganje s poslovnom odlukom avio-kompanije Er Srbija (Air Serbija) ne povezuje i ne poistovećuje sa odnosom države Srbije prema toj organizaciji.

„Svako ima pravo da se sa takvim stavom složi ili ne složi. Ali niko nema pravo da naše neslaganje sa poslovnom politikom avio-kompanije i njihovim odnosom prema košarkaškoj reprezentaciji, politizuje i koristi za kritiku odnosa države Srbije prema KSS-u“, navodi se u saopštenju.

Košarkaška reprezentacija Srbije jutros je otputovala za Berlin, gde će učestvovati na Evropskom prvenstvu,  redovnom linijom Er Srbije (Air Serbia) sa plaćenim kartama i viškom prtljaga za koji račun iznosi 190.733 dinara.

„Više puta smo kroz izjave predsednika Saveza jasno saopštili da smo izuzetno zahvalni Vladi, Ministarstvu omladine i sporta, i premijeru lično na podršci koju smo dobili i prošle i ove godine“, piše u saopštenju.

KSS je juče najoštrije osudio odluku Er Srbije da ne oslobodi reprezentaciju plaćanja viška prtljaga na putu do Berlina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar