U trendu

Nije biti ili ne biti, nećemo se braniti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović poručio je danas da je utakmica protiv Ludogoreca važna, ali da nije „biti ili ne biti“, jer će se živeti i posle nje.

„Nema posebnog pritiska, niko nije rekao da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Ova utakmica nije ‘biti ii ne biti’, pa čak i da izgubimo. Posle toga ide Metalac, pa revanš, ali život ide dalje. Imamo šansu, ali neće biti smak sveta. Kod nas su stalno neke bitke“, rekao je Božović na konferenciej za medije u Razgradu.

Prema njegovim rečima, Zvezda ima veliku šansu i učiniće sve da je iskoristi.

„Hvala Bugarima na komplimentima da smo velika ekipa, ali tek treba da postanemo veliki tim. Imamo šansu, ako prođemo Ludogorec već smo u Ligi Evrope, nije bilo dovoljno vremena, ali ko nas pita“, kazao je on.

Božović tvrdi da se Zvezda sutra uveče neće braniti.

„Ova utakmica je možda i važnija nego revanš u Beogradu. Dobar rezultat ovde bi rešio mnoge stvari. Igraćemo kako znamo i umemo, a teško da mi umemo da se branimo. Na našim utakmicama uvek ima golova, a verujem da će biti tako i sutra“, istakao je Božović.

Zvezdin trener dodao je da se ekipa ne opterećuje pričama o kazni UEFA, ali da zna da bi mnogi bili srećni kad bi se to dogodilo.

„Ipak, nadamo se da se to neće desiti“, završio je Božović .

Utakmica između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Razgradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar